Hűségprogram

Ha kíváncsi vagy, hogy gondolunk e a hűséges ügyfeleinkre, akkor a legjobb helyen jársz.


Örülünk, hogy örömet szerezhetünk neked. Ügyfeleink legjobban a rövid szállítási időt értékelik, továbbá a kommunikációt és a kedvező árak kombinációát termékeink széles portfólióával - legalábbis így értékeli ügyfeleink százai a Heuréka elégedettségi kérdőívén.


Hosszabb ideje gondolkoztunk hogyan és milyen típusú hűségprogramot állítunk össze, amehyből legnagyobb örömet szerezhetünk. Az egyszerűség és a transzparenció nálunk alfa és omega, ezért ilyenek a szabályok:

  • a hűségprogramban pontokat szerzel, amiket kicserélhetsz készpénzkedvezményre.
  • hogy a pontokat be tudd szerezni, jelentkezz be fiókodba, vagy létesíts egy újat.
  • hűségpontokat azért a termékért szerzel, amely meg van jelezve “ hűségpontok”...
  • a pontokat a termék küldésével írjuk fiókodba. Ha a terméket nem veszed át, visszaküldöd vagy törlöd akkor a pontok automatikusan elesnek.
  • már ha legközelebb nálunk rendelsz, az elmúlt bevásárlásaidból felhasználhatod a hűségpontokat. Rajtad múlik hogy vásárláskor mennyi pontot - kedvezményt használsz fel az e-shopunk kosárjából. Minden ponttal olcsóbb a termék- ezt majd látod kosaradban. VIGYÁZAT! A pontok csak a megjelölt termékekre érvényesek, tehát a pontokat a termék megvásárlásánál kapod és a következő vásárlásnál használhatod fel. A pontok mennyisége mindik a termék melleti infóban található. 
  • a pontok 12 hónapig érvényesek attól a naptól kezdve, mikor fel lettek írva fiókodba. A pontok felírását fiókod adminjában ellenőrizheted.


Hát mit szólsz? Easy, ugye?